Rondje Zuid – Limburg en Land van Herve.
 

Op zondag 19 augustus vanaf 10.15 uur verzamelen in Terblijt bij de zeer landelijk gelegen uitspanning “Bonte Haan”. Hier konden we parkeren in een mooi weiland met een mooi uitzicht over een stuk Limburgs natuurschoon. Na het gebruikelijke kopje koffie en stukje vlaai en na rit instructie door mede organisator Rob van Vugt, gingen we op weg voor de ochtendrit door Zuid Limburg. Langs veel natuurschoon en over heerlijke weggetjes, arriveerden de equipes tussen 12.00 en 12.30 uur bij de “ Auwe Kooijestal” in Hoogcruts voor de lunch.

Vanaf 13.15 uur vertrokken we voor de middagrit die zich hoofdzakelijk bij onze Belgische buren zou afspelen. Ook deze rit kenmerkte zich weer door leuke wegen en veel natuurschoon. Na zo’n kleine 80 kilometer kwamen we aan bij de “Pippenjèr” in Gronsveld voor de afsluitende barbecue en de bijbehorende al dan niet alcoholische drankjes. Uiteraard weer prima verzorgd door Anita en Luc Hecker, Monny en Bert Pooters en een aantal enthousiaste buren van Anita en Luc, waarvoor onze dank.

Al met al weer een heerlijke en gezellige dag, met dank aan de organisatoren : Nathalie en Rob van Vugt en Ryanne en Huub van Vugt en zeker ook voor de mooie foto’s van Ryanne, Huub en Theo Swertz.

Hierbij de foto-impressie van deze leuke rit met dank aan Ryanne Custers en Theo Swertz!