Nog 3 plaatsen vrij! (status 11 september)

Wij verheugen ons U te mogen uitnodigen voor de herfstrit d.d. 20 september aanstaande. U wordt om 10.00 uur verwacht op de Meerstraat 6 te Bunde, alwaar u vlaai en koffie/thee wordt aangeboden in corona-style. Vertrek zal omstreeks 11.00 uur zijn.  Tijdens de pauze wordt u een lunchpakket op locatie aangeboden.  Het eindpunt wordt omstreeks 16.30/17.00 uur bereikt alwaar u een hartige versnapering zal worden aangeboden. Consumpties zijn voor eigen rekening.  Op alle locaties is mogelijkheid tot toilet bezoek.  

Wij vragen vriendelijk, voor mensen die niet aan het einde van de rit van de mogelijkheid  gebruik willen maken van de snack/borrel, dat bij de aanmelding aan te geven ivm reservering plaats. 

Kosten voor deze rit: €16 p.p. Gaarne gepast betalen.  Het aantal aanmeldingen blijft beperkt tot 30 voertuigen of te wel 60 personen.   Aanmelden voor 16 september aanstaande via het secretariaat.  

Eigenlijk overbodig maar toch: Houdt U aan de corona-maatregelen! HAW PIN en blijf gezond.  Vriendelijk uitnodigend, Theo en Pascalle Swertz.