20 september onze herfstrit. Net als vorig jaar georganiseerd door Theo en Pascalle Swertz. Start, met uiteraard koffie en vlaai, was in Bunde bij het garagebedrijf van Theo. Pascalle en Theo hadden netjes gezorgd dat bij binnenkomst iedereen zijn/haar handen kon desinfecteren, de statafels op voldoende afstand stonden, er afstand strepen op de vloer waren aangebracht en her en der briefjes hingen met de waarschuwing anderhalve meter afstand te betrachten. Dat het dan toch niet helemaal goed gaat is toch heel moeilijk, maar we moeten het blijven proberen en pin hawe. 

Na de briefing vertrokken wij onder een heerlijk zonnetje voor het eerste deel van de rit. Deze voerde ons naar het Drielandenpunt, waar op een speciaal voor ons gereserveerde plek bij restaurant de Bokkerijder, de lunchpakketten werden aangereikt. Onder het toeziend oog van talloze bewonderaars en oldtimer liefhebbers, knabbelden en babbelden wij er lustig op los.

Na de lunch ging de mooie en afwisselende tocht verder om tenslotte op het centrale plein in Bunde te eindigen. Ook hier weer onder hetzelfde stralende zonnetje genoten van een hapje en een drankje.

Pascalle en Theo bedankt!

Met wederom dank aan Theo Swertz de foto’s :

.