Rotaract 2017

Onderstaand bericht is van de organisatie van de ROTARACT. Inschrijven gaat rechtstreeks via ROTARACT en niet via de Maestrichtse Oldtimer Club. Het betreft geen activiteit van het MOC.

Zondag 17 september 2017 zullen 70 geweldige bolides door hun bestuurder én navigator door het heuvellandschap van Limburg worden geloodst.
Inmiddels mogen wij (Rotaract Maastricht) de 20e editie van deze auto-oriëntatie tocht voor oldtimers,sportwagens of zelfs de dagelijkse vierwieler organiseren.

De Tour
De deelnemer wacht wederom een prachtig traject van ongeveer 160 km dwars door het Limburgse heuvellandschap. De route komt langs bekende locaties in
Limburg en overschrijdt verschillende landsgrenzen, waar onder andere een lunch en een barbecue zal worden georganiseerd. Voorgaande jaren hebben de deelnemers verschillende locaties bezocht, waaronder: Chateau St. Gerlach, Chateau Neercanne en Kasteel de Hoogenweerth. Dit jaar zal wederom een iconische locatie worden uitgekozen voor de finish en prijsuitreiking van de tour. De start zal dit jaar plaatsvinden vanaf kasteel Vaalsbroek.

Stichting Wensambulance Limburg
Zoals u wellicht weet is Rotaract een serviceclub. Dit betekent dat wij dit evenement geheel belangeloos organiseren. Onze opbrengst wordt aan een goed doel geschonken. Dit jaar is gekozen voor het goede doel: Stichting Wensambulance Limburg. Deze stichting realiseert dat de wens van ernstig zieke mensen in vervulling gaat. Kosteloos staat een speciaal aangepaste ambulance ter beschikking om deze mensen bijvoorbeeld een laatste mogelijkheid te geven een evenement of een familielid te bezoeken. Bijvoorbeeld nog één keer naar dat pretpark, of nog één keer naar een familielid..

Deelnemen
Hiervoor gaat u naar de site ( www.rotaractmaastricht.nl) waar u over het kopje events een link vindt waar u tickets kan reserveren. U heeft de mogelijkheid alleen deel te nemen aan de tour of barbecue, beide gaat uiteraard ook. De vergoeding die wij vragen voor u deelname per persoon is € 47,50 voor de tour en € 19,50 voor de aansluitende barbecue.

Hopende u te mogen verwelkomen zondag 17 september 2017 voor een compleet verzorgde dag waarbij u bijdrage ten goede komt aan een
onvergetelijke dag voor de zieke medemens!