Succesvolle Interclassics 2019

Het is bijna niet te geloven maar de MOC heeft wederom de eerste prijs, toegekend door de organisatie van Interclassics, in de wacht gesleept als beste clubstand. Met dank uiteraard aan ons creatieve brein Maarten Buitendijk. Trouwens niet alleen alle hulde aan Maarten maar ook aan iedereen die ook maar op enige wijze zijn steentje heeft bijgedragen aan op- en afbouw en het bijeenbrengen van alle spullen die onze stand tot een prachtig geheel maakte. Uiteraard ook een woord van dank aan onze sponsoren, drankenhandel Koekkelkoren en de Gulpener bierbrouwerij die er weer voor gezorgd hebben dat onze grote dorst tegen een redelijk tarief gelest werd.   

Ook de Fehac was het niet ontgaan dat onze stand er met kop en schouders bovenuit stak. Ook zij kende de MOC, als beste clubstand, de eerste prijs toe en de Bentley de tweede prijs als meest orginele oldtimer.

Vrijdagavond was het weer tijd voor de traditionele nieuwjaarsreceptie. In het kort omschreven als goed bezocht, supergezellig met heerlijke hapjes van Ciska Valke en een prettige uitloop tot een uur of 11 .

Bijgaand de fotoimpressie van Wesley Meijs.