Verslag 15 augustus

Beste MOC-ers,

Zondag 15 augustus ging onze tweede georganiseerde rit van start. Verzameld werd bij het NH Hotel op Randwyck waar we onze bolides mooi voor het hotel konden parkeren. Na het in ontvangst nemen van de routebeschrijving en enige mondelinge informatie door Toine, konden we vertrekken. Het werd een mooie, zonnige rit door het Limburgse land, met de lunchstop in Wittem. Daarna heerlijk ontspannen rijdend naar het eindpunt brasserie – hotel De Plank. Het werd hier weer een gezellige boel! Trouwens, er was ook een wedstrijdelement d.m.v. een aantal vragen in de rit ingebouwd. Belinda en Roger gingen er met de eerste prijs vandoor.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Toine, Louis en Roy bedankt voor de organisatie!

Groet, Ton.