23 Augustus ging dan toch onze tweede rit van het corona seizoen van start. Jac en Jenny Lamar, voor het eerste jaar lid van onze club, boden heel enthousiast aan deze rit te organiseren. ’s Morgens verzamelden de equipes tegen tienen bij “Paul’s” te Etenaken. Na het gebruikelijke kopje koffie en vlaai en de vriendelijke aanwezigheid van talloze wespen, volgde er een korte briefing over de aanstaande rit. Daarna ging iedereen op weg met medeneming van een lunchpakket.

Wat volgde was een heerlijke rit over wegen en weggetjes door ons schitterende Limburgse land. De lunch werd geheel in corona stijl (wat helaas niet altijd even goed lukte) op een leuke picknick plek nabij de “Kluis” in Walem genuttigd.

Het tweede gedeelte van de rit voerde ons naar de eindbestemming, te weten de bierbrouwerij in Gulpen. Pedro Notten had weer gezorgd dat wij onze auto’s veilig op het terrein van de brouwerij konden stallen. Na een gezellig samenzijn met een drankje en een hapje in de biertuin ging eenieder weer voldaan huiswaarts.

Jac en Jenny bedankt voor de organisatie van deze gezellige en geslaagde dag.

Met dank aan Theo Swertz de foto’s :

.