Op 12 september 2021 was het weer tijd voor onze MOC-zondag. Ontmoeten was gepland om 11,00 uur ’s ochtends bij de Hermeniezaal te Heer.

En ja,…. deze keer waren we met 13 voertuigen, waarvan 1 voertuig acte de presents gaf, want deze reed deze dag niet mee. Dus werden er 2 groepen gevormd, die ieder een eigen route zochten om dan onderweg te picknicken of te gaan lunchen. 

De groep, waar Pascalle en ik onderdeel van waren, vertrokken richting Maas en reden via Bunde, Meers, Born en eindigden in Schipperskerk (alles wegen binnendoor) om daar op een openbaar grasveld (met schaduw) te picknicken.

Nadat de innerlijke mens verzorgd was en de nodige benzine-en sociale gesprekken gepleegd waren, reden we via Roosteren en door de Selfkant terug naar Berg en Terblijt. Bij Gastronomie ‘Van Alles get’ werd nog gezellig nagepraat onder genot van een drankje. Tegen circa 16.00 uur kwam dan de tweede groep binnen. Deze hadden een rit richting Eupen gereden, waarbij een bezoek gebracht werd aan een eetgelegenheid bij de Venn-bahn. Voor een verslag van deze toer, zou een lid van deze groep  een verslag kunnen uitbrengen. Dus voor degene die zich geroepen voelt……

Zeker werkte deze dag het weer mee en de vakantie is voorbij en zomede hebben meer leden tijd en zin om aan een MOC-zondag deel te nemen. Zeer zeker een geslaagde en gezellige dag en weer voor herhaling vatbaar.

Voor de fotoimpressie met dank aan Theo Swertz: