Met Pinksteren was het weer zover, ons jaarlijks meerdaags uitstapje naar Kobern Gondorf . Op zaterdag verzamelen bij Chalet Bergrust voor de traditionele kop koffie en vlaai. Met 10 auto’s gingen wij op weg. Het eerste gedeelte van de rit was qua temperatuur heel fris, maar een enkele diehard durfde het toch aan om “open “ te vertrekken.

In Schleiden aangekomen werd op een voor velen bekend terras, van een eenvoudige lunch genoten. De temperatuur was intussen dusdanig gestegen dat al meer auto’s   “open “ gingen voor het tweede deel van onze reis. Zonder technisch of ander malheur arriveerden wij tegen vijven bij Addi’s: Zur Kupferkanne. Zoals gebruikelijk werden wij door haar enthousiast ontvangen met een heerlijk glas bier. Bij dit ene glas is het uiteraard niet gebleven. Na het diner is het nog lang gezellig gebleven in de bar met dj Roger Franssen van Falcon FM.

De volgende dag stond een uitstapje naar Koblenz op het programma. Rondvaart op de Rijn en een bezoek aan de burcht. Waarna op een terras in het centrum geluncht werd. Na nog wat drankjes in een “ gemütliche Kneipe “ weer terug naar Addi voor de heerlijke barbecue en een avond vol muziek en dans in de bar.

De laatste dag na het ontbijt vertrokken richting Mendig voor een bezoek aan de lavagrotten. Deze waren heel indrukwekkend. Aansluitend  nog gegeten in de plaatselijke brouwerij. En toen……. weer op weg naar huis! Na een korte koffiestop onderweg werd afgesproken dat een aantal mensen nog bij Bonjour Meerssen zouden langsgaan, maar gezien de enorme hoosbuien bij het naderen van Limburgs grondgebied zagen de meeste equipes daar maar vanaf.

Wij hebben weer genoten van een heerlijk weekend aan de Moezel met dank aan Ronald Hensen voor de vlekkeloze organisatie.