“Vue de Montagne”  (najaars rit) zondag 24 september.

De weergoden zijn duidelijk met ons, weer heerlijk weer en dit keer voor onze najaars rit. Na onze gebruikelijke koffie met vlaai, deze keer genuttigd in de Geulhemmermolen te Berg en Terblijt, werden we onderworpen aan een aantal pittige vragen voorafgaand aan ons vertrek. Maarten en Jo hadden er geen half werk van gemaakt. Na diep nadenken, want er zou een prijs te verdienen vallen, hopelijk het goede antwoord geven.

Daarna konden we vertrekken voor een mooie tocht over heel veel kleine, bochtige binnenwegen. Het was derhalve goed opletten geblazen. Tijdens onze rit werden we nog 3 keer onderworpen aan een pittige proef, voorwaar geen kattenpis. Vooral de morsetekens proef zorgde voor veel hoofdbrekens.

De rit eindigde bij hotel/restaurant “Vue de Montagne” eveneens in Berg en Terblijt. Hier hadden wij (rijders en navigators) nog 2 uurtjes de tijd om onder het genot van bitterballen en een drankje onze avonturen en vermeende goede antwoorden te evalueren.

Intussen waren de organisatoren druk bezig alle antwoordformulieren aan een kritische blik te onderwerpen, er kon uiteraard maar één winnaar zijn. De terechte winnaar van deze dag was het equipe van Jan en Mieke Lahaye . Zij staken met kop en schouders boven het hele deelnemersveld uit. PROFICIAT!!! De fles bubbels zullen zij waarschijnlijk al meester gemaakt hebben, maar de mooie trofee zal voor altijd een mooi plekje in huis hebben.

Tenslotte nog een woord van dank nog aan onze organisatoren Maarten Theelen en Jo Hendriks voor de perfecte organisatie. CHAPEAU !!!

Onderstaand (met dank aan Wesley Meijs) een foto-impressie.