Inmiddels hebben wij van Maarten Theelen onderstaande extra info ontvangen mbt de rit van 11 oktober. (Overigens zijn er momenteel nog slechts 8 plekken vrij )   Details:   Verzamelen bij Kaffee K (Kumulus Theater in de Herbenusstraat 89). Deelnemers rijden gewoon door de slagboom en parkeren waar plaats is (munten voor in en uit zijn geregeld).  

Maximaal aantal deelnemers is 25 auto’s ivm Covid-19 regels bij Kaffee K. Iedere deelnemer dient in het kaffee te zitten! Staan is niet toegestaan. Ook doen wij een beroep op uw eigen verantwoordelijkheid. Bent u verkouden,…. Blijft dan thuis.  Ontvangst om 11.00u met koffie en vlaai (natuurlijk van Hermans!) zoals we gewend zijn.  

Na betaling en ontvangst routebescheiden vertrekken we richting Nederweert. Een prachtig plaatsje in Midden Limburg. Hier kunt u op eigen gelegenheid een lunch nuttigen in 1 van de gezellige cafétjes in de buurt. Dit keer is het een mooie route zonder spel-element en gewoon omschreven in tekst. Dus redelijk makkelijk te volgen…   

Rond 15.00u vertrekken we weer terug naar Kaffee K. Hier krijgen we nog een luxe borrel aangeboden en een aantal consumpties (bonnen krijgt u vooraf).  Kosten: € 10,00 PP.   ( koffie + vlaai, 2 consumpties en schotel met borrelhapjes per tafel aan het einde )  Inschrijven kan tot en met 7 oktober 23.30u. Verder geldt dat de eerste 25 aanmeldingen kunnen deelnemen, daarna is deelname helaas niet meer mogelijk.