Dit jaar in Franse sferen. Maarten had voor deze editie weer groots uitgepakt met de aankleding van onze stand. Dit viel ook de Fehac op, want zij bekroonden ons met de eerste prijs in de categorie clubstands. Het was alle dagen fijn vertoeven in ons clubhonk, waar Wesley de constante factor was als gastheer achter de bar. Vrijdag weer onze gezellige, drukbezochte nieuwjaarsborrel. Met een woord van dank aan Franja die voor de heerlijke versnaperingen in Franse sfeer gezorgd had. En uiteraard eenieder de op de een of andere manier gezorgd heeft dat het die avond ons aan niets ontbrak. Ook natuurlijk onze sponsoren Gulpener Brouwerij en drankenhandel Koekkelkoren niet te vergeten. Kortom het was weer een geslaagd samenzijn.