De ‘Pippenjèr Rit Groeselt’. 

Op 20 augustus vond onze laat- zomerrit plaats. Wij werden om 10.30 uur verwacht in Gronsveld en wel op het schitterende landgoed de “Peppenjère” van Luc en Anita Hecker. Zij hadden samen met Bert en Monny Pooters kosten noch moeite gespaard om er een voor ons onvergetelijke dag van te maken. De aankleding van de “Peppenjère” zag er heel gelikt uit en voor al onze oldtimers was genoeg plaats om ze eens echt uit te stallen. Na een heerlijk en voedzaam ontbijt met spek en ei vertrokken wij op weg naar Schinveld waar een bezoek gebracht werd aan “Noonke Buusjke”, een verzameling oude vakwerk huisjes met bijpassend interieur. Ter plekke was voor ons een aparte parkeerplaats geregeld en konden andere bezoekers van “Noonke Buusjke” onze bolides bewonderen. Intussen zaten wij te smikkelen van zelfgebakken vlaai met een kop koffie. Na deze welverdiende break werd omstreeks 14.15 uur de terugtocht naar de “Peppenjère” aanvaard. Richting Gronsveld ontdekten we nog eens hoe mooi ons Zuid Limburgse land is met enkele prachtige vergezichten op onze heuvels en dalen.

Terug in de “Peppenjère”  wachtte ons nog een aantal heerlijk ontspannen uurtjes met een overvloedige barbecue en pizza, gebakken in een authentieke hout- gestookte pizzaoven. Dit alles overgoten met drank naar keuze.

Anita, Monny, Luc en Bert jullie hebben ons echt een fantastische dag bezorgd! Bedankt voor alles en wie weet tot een volgende keer.