Update voorjaar 2021

De lente zit in de lucht en heeft ons zelfs al verrast met een aantal schitterende dagen. Hopelijk hebben jullie daar met je oldtimer al van kunnen genieten. Dat betekende dus vroeg dit jaar de auto uit zijn winterslaap. 
Normaal gesproken ontvangen jullie in je inbox rond deze tijd de aankondiging/uitnodiging van/voor de openingsrit van ons oldtimerseizoen. Dat we in april kunnen beginnen zit er helaas nu nog niet in. De lock down met zijn strenge beperkingen laat dat vooralsnog niet toe. Wanneer we dan wel “los” kunnen, zouden we niet weten. Hopelijk zullen spoedige en massale vaccinaties over een tijdje de nodige versoepelingen kunnen brengen. Dus helaas moeten we nog even geduld betrachten en PIN HAWWE.   


Als bestuur hebben we besloten om dit jaar toch de gehele contributie te innen, enerzijds omdat we er nog steeds rekening mee houden dat Interclassics MECC in juni doorgaat en we daarvoor de financiële middelen achter de hand willen hebben en anderzijds omdat we als weer van alles mogelijk is zoveel mogelijk ritten en evt. extra activiteiten willen plannen. Dit betekent (en we doen alvast een dringend beroep op jullie) dat we aan de slag kunnen gaan om leuke ritten uit te zetten. Te denken valt ook eens aan een (midweekse) avondrit, enfin alles is mogelijk, laat jullie creativiteit maar de vrije loop. Bij het bestuur kun je terecht voor hulp bij het organiseren van de rit. Dus ga aan de slag en laat aan het secretariaat weten dat je bezig bent of van plan bent een rit te organiseren. We zullen dit ten zeerste waarderen.


Hopelijk zullen we elkaar binnen niet al te lange tijd weer zien.
Veel sterkte en AON DE GENG!
Het MOC bestuur.