Het rijseizoen 2023 zit er weer op! Zondag 20 oktober hebben we onze slotrit gereden. Een rit vertrokken vanaf en geëindigd bij de golfbaan “Het Rijk van Margraten”. Waar het seizoen besloten werd met een gezellig samenzijn vergezeld van een warme maaltijd en een drankje.

Het seizoen 2023 begon traditiegetrouw met onze clubpresentatie in januari op Interclassics in het Mecc.

De eerste rit vond plaats op 23 april na een gezamenlijk ontbijt bij “Die Twie” in Bemelen met een tussenstop in Wijnandsrade om bij Chalet Bergrust te eindigen.

Door allerlei omstandigheden volgden daarna drie maanden van inactiviteit. Wel waren er nog een tweetal MOC zondagen.

20 Augustus was er gelukkig weer een reguliere rit, vertrokken vanaf Chalet d’n Observant, de tussenstop bij kasteel “Alden Biesen” om daarna voor de nazit te eindigen op de Planck.

De herfstrit vond 17 september plaats vanuit Bunde. Met een lunchpakket mee in de auto, om te eindigen in Maastricht op de St. Pietersberg.

Terugkijkend was het een seizoen met wisselende weersomstandigheden, maar ook met wisselende belangstelling vanuit de leden. Gelukkig beschikken we over een kleine, trouwe kern van enthousiaste leden die meestal trouw acte de présence geven.

Het moge duidelijk zijn dat we voor een groot deel, voor wat betreft het organiseren van ritten, afhankelijk zijn van de bereidwilligheid en de inzet van jullie allemaal.

Na iedereen, die zijn/haar steentje heeft bijgedragen aan het organiseren van onze activiteiten, te hebben bedankt, wensen wij jullie alvast prettige feestdagen en tot ziens in het nieuwe jaar!

Het bestuur.