De MOC Zondag!

We gaan iets nieuws doen! Vanaf zondag 11 juli gaan we iedere tweede zondag van de maand tot en met oktober de MOC zondag invoeren. De bedoeling is dat we die zondagen om 10.00 uur telkens op een tevoren bekend te maken plek verzamelen en vertrekken. Aanmelden is niet nodig!

Aanstaande zondag 11 juli zullen we samenkomen vanaf 10.00 uur bij “Bonjour” te Meerssen. (Kruisberg 2, 6231 RK)

Ter plekke formeren we groepjes van 5 à 6 auto’s die elk afzonderlijk een route gaan rijden ( het zwaan kleef aan principe ). Vertrek is altijd uiterlijk om 11 uur. Met je groep bepaal je zelf waar je wel of niet de lunch gebruikt. Het eindpunt en eindtijd wordt vóór vertrek bekend gemaakt. Let op, alle gebruikte consumpties op deze dagen zijn voor eigen rekening!

Het wil overigens niet zeggen dat er geen georganiseerde ritten meer gehouden worden. Deze zullen uiteraard op andere (zon)dagen plaatsvinden. Op dit moment zijn er drie toezeggingen van leden om een rit te organiseren. Wanneer die plaatsvinden wordt nog gecommuniceerd. Jullie zien dat er nog genoeg (zon)dagen vrij zijn om een rit te organiseren. Dus laat wat van je horen!