Verslag eerste MOC zondag 11 juli

Beste mensen,

Even een korte terugblik op onze eerste MOC zondag 11 juli j.l.

Er werd om 10.00 uur verzameld bij Bonjour in Meerssen. Het zou voor ons een verrassing zijn hoeveel leden(auto’s) er deze eerste MOC zondag aan de start zouden verschijnen. Het werden er welgeteld drie! Waarschijnlijk zal de minder gunstige weersvoorspelling wel een rol gespeeld hebben, maar ja drie kun je geen stormloop noemen.

Maar niet getreurd, ook met z’n drieën(auto’s) gingen we maar al te graag op stap. Het werd een prachtige tocht door de Voerstreek en het land van Herve. Onderweg werd er tijdens een tussenstop een fles Prosecco, die Theo en Pascale hadden meegenomen, meester gemaakt. Ook de stukjes worst smaakten er goed bij. Na weer een hele poos rijden werd het tijd om een lunchplek te zoeken en die werd niet ver van Val Dieu gevonden. We hebben daar met z’n zessen heerlijk zo’n twee uurtjes op ons gemak zitten tafelen. Daarna ging het weer terug naar Bonjour voor een afsluitend drankje. Onze conclusie na afloop was dat het een supergezellige en geslaagde dag geweest was met schitterend “rijweer”. Zeker voor herhaling vatbaar. En dat doen we dan ook op onze tweede MOC zondag 8 augustus a.s.

Namens, Pascale, Theo, Leonique, Fernand en Corrie,